Klantervaringen

Dit is wat mijn klanten zeggen:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jasmijn Thaise Massage
Average rating:  
 15 reviews
 by andrea van woerkom
thaise oliemassage

iedere 6 weken weer een heerlijk moment.

Yanika is kundig en laat je even een moment voor jezelf hebben. Een aanrader!!

 by Wim Weerd
Thaise olie massage

Zeer goed en kundig en zeer ontspannend.

Ook de vriendelijkheid is echt te waarderen.

Na een heerlijke massage kan ik er een paar weken

tegen. Het bevalt zo goed dat ik probeer elke maand

er een heen te gaan.

Krijg trouwens de massage van een collega van

Yanika waar ik erg tevreden over ben.

Voor iedereen een aanrader.

 by Marina Lammers
Ontspanningsmassage

Elke maand geniet ik van een heerlijke massage. Al gedurende ruim een jaar voel ik me hietdoor op en top. Ga er zeker nog lange tijd mee door. Het is het geld dubbel en dwars waard. Een aanrader.

 by Ilse
Olie massage

Vanochtend heb ik een heerlijke massage van Yanika gehad, de massage is stevig en ze weet elke spier die vast zit te vinden.(En dat zijn er flink wat,).

Na de massage voelde ik me al aardig ontspannen.

Voorlopig laat ik me om de week door Yanika masseren tot mijn spieren weer soepeler zijn!

 by Janneke
Jasmijn

Wat een lieve, warme vrouw is Yanika. Ik heb al heel wat massages gehad en via via kwam ik bij Yanika terecht. Nog nooit zulke goede en vooral effectieve massages gehad, voel mij zoveel beter! Naast dat het effectief is, geniet ik ook intens van dit uur omdat het zo ontspannen is! Yanika weet wat ze doet en doet dit met warmte, een mens met liefde voor het vak!

 by Erica
Thaise massage

Geweldig! Je komt echt tot rust. Van top tot teen een stevige massage, waarbij ze elk spiertje weet te vinden. Mijn rug- en polsklachten lijken nu al na de 2e keer te verminderen...Ze wisselt het af met een ontspannings massage. De olie is heerlijk en lekker warm, zo ook de tafel waar je op ligt. Ik vind het zeker een aanrader! De liefde voor het vak is voelbaar, bedankt Yanika en tot de volgende keer....

 by Patrick
Thaise olie massage

Na jaren rugtklachten te hebben met inbegrip van een dubbele hernia ben ik gaan wandelen in onze wijk. Niet voor de ontspanning maar om mijn zeer pijnlijke rug wat beweging te geven. Per toeval zag ik het bordje in de tuin “Jasmijn-Thaise massage”. Wat ben ik blij dat ik toen een afspraak heb gemaakt en de professionele behandeling van Yanika heb ondergaan. Ik heb er zoveel baat bij dat ik het om de 3 weken laat “onderhouden”. Een stevige massage (geen geaai) afgewisseld met ontspanning massage met voldoende olie 😉 Ook bij een schouder blessure weet ze met de juiste olie en behandeling het herstel te bespoedigen. Nooit maakt ze zich het er makkelijk vanaf! Echt een aanrader en de beste massage die je kan wensen. Yanika bedankt!

 by Henk
Hoofd, nek, rug massage

Mijn eerste kennismaking met Thaise massage. Yanika weet elke knoop in de spieren te vinden. Van teen tot kruin wordt behandeld. Een aanrader.

 by Amanj
Thaise Olie Massage

Een heerlijke massage die je helemaal tot rust brengt. Haar techniek is heel goed en rustgevend. Heel professionel en ik gun iederen zo'n massage.

 by Frank
Thaise olie massage

Absoluut fantastisch! Ik heb jarenlang rugklachten gehad maar echt sinds de eerste massage zijn de klachten over. De eerste paar keer 1x per 2 weken geweest en nu 1x per 3 weken en kan weer alles zonder enige vorm van klachten en dat al meer dan een jaar. Ben heel lang zoekende geweest naar goede massage en ben blij dit gevonden te hebben. Daarnaast is het ook nog eens in een ontzettend ontspannende sfeer. Een absolute aanrader en kijk dan ook weer iedere keer uit naar de volgende massage............. heerlijk!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»