Hoofd, nek, rug massage

De hoofd massage geeft bij concentratieproblemen of spanning door stress vaak verlichting. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak in klachten bij het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor.

Veel mensen hebben regelmatig last van spanning in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.

Met name wanneer men zittend werk doet en veel achter de computer zit. De nek-, rug- en schoudermassage zorgt voor volledige ontspanning van de spieren in dit gebied. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Wij besteden extra aandacht aan eventuele pijnlijke plekken en zorgen ervoor dat u na behandeling weer ontspannen naar huis gaat.

Een regelmatige rug, schouder- en nekmasssage kan veel klachten waaronder (spannings)hoofdpijn en een verkeerde en gespannen houding (waardoor vaak nog meer klachten ontstaan) voorkomen. Naast de rug, schouder- en nekmasssage is het ook mogelijk te kiezen voor de hoofd- nek- en schoudermassage of de hoofd-, nek- en armmassage.