Klantervaringen

Dit is wat mijn klanten zeggen:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jasmijn Thaise Massage
Average rating:  
 12 reviews
 by Ilse
Olie massage

Vanochtend heb ik een heerlijke massage van Yanika gehad, de massage is stevig en ze weet elke spier die vast zit te vinden.(En dat zijn er flink wat,).

Na de massage voelde ik me al aardig ontspannen.

Voorlopig laat ik me om de week door Yanika masseren tot mijn spieren weer soepeler zijn!

 by Janneke
Jasmijn

Wat een lieve, warme vrouw is Yanika. Ik heb al heel wat massages gehad en via via kwam ik bij Yanika terecht. Nog nooit zulke goede en vooral effectieve massages gehad, voel mij zoveel beter! Naast dat het effectief is, geniet ik ook intens van dit uur omdat het zo ontspannen is! Yanika weet wat ze doet en doet dit met warmte, een mens met liefde voor het vak!

 by Erica
Thaise massage

Geweldig! Je komt echt tot rust. Van top tot teen een stevige massage, waarbij ze elk spiertje weet te vinden. Mijn rug- en polsklachten lijken nu al na de 2e keer te verminderen...Ze wisselt het af met een ontspannings massage. De olie is heerlijk en lekker warm, zo ook de tafel waar je op ligt. Ik vind het zeker een aanrader! De liefde voor het vak is voelbaar, bedankt Yanika en tot de volgende keer....

 by Patrick
Thaise olie massage

Na jaren rugtklachten te hebben met inbegrip van een dubbele hernia ben ik gaan wandelen in onze wijk. Niet voor de ontspanning maar om mijn zeer pijnlijke rug wat beweging te geven. Per toeval zag ik het bordje in de tuin “Jasmijn-Thaise massage”. Wat ben ik blij dat ik toen een afspraak heb gemaakt en de professionele behandeling van Yanika heb ondergaan. Ik heb er zoveel baat bij dat ik het om de 3 weken laat “onderhouden”. Een stevige massage (geen geaai) afgewisseld met ontspanning massage met voldoende olie 😉 Ook bij een schouder blessure weet ze met de juiste olie en behandeling het herstel te bespoedigen. Nooit maakt ze zich het er makkelijk vanaf! Echt een aanrader en de beste massage die je kan wensen. Yanika bedankt!

 by Henk
Hoofd, nek, rug massage

Mijn eerste kennismaking met Thaise massage. Yanika weet elke knoop in de spieren te vinden. Van teen tot kruin wordt behandeld. Een aanrader.

 by Amanj
Thaise Olie Massage

Een heerlijke massage die je helemaal tot rust brengt. Haar techniek is heel goed en rustgevend. Heel professionel en ik gun iederen zo'n massage.

 by Frank
Thaise olie massage

Absoluut fantastisch! Ik heb jarenlang rugklachten gehad maar echt sinds de eerste massage zijn de klachten over. De eerste paar keer 1x per 2 weken geweest en nu 1x per 3 weken en kan weer alles zonder enige vorm van klachten en dat al meer dan een jaar. Ben heel lang zoekende geweest naar goede massage en ben blij dit gevonden te hebben. Daarnaast is het ook nog eens in een ontzettend ontspannende sfeer. Een absolute aanrader en kijk dan ook weer iedere keer uit naar de volgende massage............. heerlijk!!

 by Hetty
Lichaamsmassage 90 min

In 1 woord FANTASTISCH! Wat een enorm goede masseuse! Ik ben nu drie keer geweest en ben superenthousiast. De massage zorgt ervoor dat werkelijk elk spiertje los is en is ook nog eens heerlijk ontspannend. Voor mij de ultieme maandelijkse traktatie. Complimenten en hartelijke groeten! Hetty

 by ann et loos
thaise olie

Na zeer lange tijd vanmiddag genoten van een heerlijke massage in een prachtige accommodatie! Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.

 by Kristi
Thaise Olie Massage

Samen met mijn beste vriendin was ik een weekendje weg in Veenendaal. We hebben een massage geboekt bij Jasmijn Massage en dat was een fantastisch begin. Vriendelijk, professioneel, sfeervol en vooral heel intensief. Alle spieren komen aan de beurt, "knopen" worden losgemaakt en dat is wel een beetje pijnlijk, maar zorgt uiteindelijk voor een diep ontspannen gevoel en een lijf dat weer kan bewegen zoals het bedoeld is. Wat ons betreft volgend jaar weer en we vinden het jammer dat we niet wat dichterbij wonen zodat we vaker zouden kunnen. Een aanrader!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»